Uit eten met een groep

Heerlijk uit eten met een groep in Rotterdam bij het Zalmhuis aan de Maas!
No items found.

groepen.

Tegen de stroom in bereik je iets bijzonders...

Net buiten de drukte van de stad aan de voet van de Van Brienenoordbrug vind je het iconische Zalmhuis. Een plek om herinneringen te maken.

Alle ruimtes in het Zalmhuis beschikken over een eigen ‘buiten’ en het Zalmhuis biedt ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Voor mindervaliden is er een gelijkvloerse entree en een lift. Kom genieten in het Zalmhuis en onderga een culinair feest met het mooiste uitzicht.

Wij wijzen je er wel graag op dat het Zalmhuis geen (losse) zalen verhuurt, maar uitsluitend complete arrangementen verzorgt!
Iets bijzonders?
Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.
contact

groeps
aanvraag.

Uit eten met een groep

Heerlijk uit eten met een groep in Rotterdam bij het Zalmhuis aan de Maas!
Uit eten met een groep

Heerlijk uit eten met een groep in Rotterdam bij het Zalmhuis aan de Maas!
Bedankt!
Uw groepsaanvraag is verzonden.
Oeps! Er is iets misgegaan, probeer het later opnieuw.

Heb je een grote groep waarmee
je een diner wilt delen?

Het ontvangen van groepen of (grotere) gezelschappen is al decennia de specialiteit van het sfeervolle Zalmhuis. Moeiteloos en met veel plezier faciliteren wij zelfs groepen met een omvang van 200 personen en even zo graag ontvangen wij natuurlijk ook kleinere groepen. Wij bieden compleet verzorgde arrangementen van ontvangst tot aan vertrek. Geniet van lekker eten met een vlotte service in onze Brasserie met spectaculair uitzicht op de Maas! Beschikt u liever over het comfort van een eigen zaal als u uit eten gaat met een groep? Bekijkt u dan beslist eens onze die prachtige sfeervolle zalen!


Voor groepen en gezelschappen met een vast budget heeft het Zalmhuis arrangementen samengesteld die zeer compleet, lekker en royaal zijn. Uit eten met een groep in Rotterdam begint en eindigt perfect bij het Zalmhuis!


Het Zalmhuis hecht veel waarde aan transparante prijzen. Alles wat binnen het arrangement wordt genuttigd, is dan ook bij de prijs inbegrepen. Geen verrassingen achteraf! Wij nodigen u van harte uit om bovenaan deze pagina het arrangement bij het programma van uw gelegenheid te kiezen! Uit eten met een groep in Rotterdam? Dan mag het Zalmhuis niet op uw lijstje ontbreken.

No items found.