Uit eten met een groep

Heerlijk uit eten met een groep in Rotterdam bij het Zalmhuis aan de Maas!
No items found.

groepen.

Het Zalmhuis, majestueus gelegen aan de rivier, is de plek waar tijdloze momenten tot leven komen. Of je nu de dynamiek van Rotterdam zoekt zonder de drukte, of een rustig toevluchtsoord wenst, je vindt het hier.

Met vier exclusieve privéruimtes staat het Zalmhuis klaar voor zowel zakelijke als particuliere gelegenheden. Of het nu gaat om een zakelijke vergadering, een sprankelend bedrijfsfeest, een intiem diner, het vieren van bijzondere levensmomenten zoals een bruiloft of respectvol afscheid nemen tijdens een condoleance. Deze ruimtes zijn gecreëerd met de gedachte dat elk moment uniek is. Ontdek onze speciaal samengestelde arrangementen voor groepen om jouw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Zakelijk
.

Van inspirerende vergaderingen en presentaties tot bruisende borrels en diners; de zakelijke wereld voelt zich thuis bij het Zalmhuis.

Lees meer
Particulier
.

Vier je verjaardag, babyshower, bridal shower of bruiloft in stijl. Voor de meer ingetogen momenten, zoals een condoleance, bieden wij een serene en respectvolle ambiance.

Lees meer
Trouwen
.

Zeg 'ja' in een setting die de schoonheid van het moment accentueert. Laat je betoveren door onze ruimtes en het panoramische uitzicht.

Lees meer
Condoleance
.

In tijden van afscheid zorgen wij voor een sereen en waardig samenzijn. Wij werken nauw en discreet samen met uitvaartondernemers om alles tot in de puntjes te verzorgen.

Wij wijzen je er wel graag op dat het Zalmhuis geen (losse) zalen verhuurt, maar uitsluitend complete arrangementen verzorgt!
Iets bijzonders?
Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.
contact

Wil je ervaren hoe het Zalmhuis jouw evenement tot in de details kan verzorgen? Neem contact op met ons sales team voor een offerte op maat via ons contactformulier. Voor meer inzicht in onze mogelijkheden bezoek onze offertetool en verdiep je in onze arrangementen.


Wij wijzen je er wel graag op dat het Zalmhuis geen (losse) ruimtes verhuurt, maar uitsluitend complete arrangementen verzorgt!
Iets bijzonders?
Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.
contact

groeps
aanvraag.

Uit eten met een groep

Heerlijk uit eten met een groep in Rotterdam bij het Zalmhuis aan de Maas!
Uit eten met een groep

Heerlijk uit eten met een groep in Rotterdam bij het Zalmhuis aan de Maas!
Bedankt!
Uw groepsaanvraag is verzonden.
Oeps! Er is iets misgegaan, probeer het later opnieuw.

Heb je een grote groep waarmee
je een diner wilt delen?

Het ontvangen van groepen of (grotere) gezelschappen is al decennia de specialiteit van het sfeervolle Zalmhuis. Moeiteloos en met veel plezier faciliteren wij zelfs groepen met een omvang van 200 personen en even zo graag ontvangen wij natuurlijk ook kleinere groepen. Wij bieden compleet verzorgde arrangementen van ontvangst tot aan vertrek. Geniet van lekker eten met een vlotte service in onze Brasserie met spectaculair uitzicht op de Maas! Beschikt u liever over het comfort van een eigen zaal als u uit eten gaat met een groep? Bekijkt u dan beslist eens onze die prachtige sfeervolle zalen!


Voor groepen en gezelschappen met een vast budget heeft het Zalmhuis arrangementen samengesteld die zeer compleet, lekker en royaal zijn. Uit eten met een groep in Rotterdam begint en eindigt perfect bij het Zalmhuis!


Het Zalmhuis hecht veel waarde aan transparante prijzen. Alles wat binnen het arrangement wordt genuttigd, is dan ook bij de prijs inbegrepen. Geen verrassingen achteraf! Wij nodigen u van harte uit om bovenaan deze pagina het arrangement bij het programma van uw gelegenheid te kiezen! Uit eten met een groep in Rotterdam? Dan mag het Zalmhuis niet op uw lijstje ontbreken.

No items found.